Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En halv båt

Jag känner mig som en halv båt

akterseglad och utanför utan för

spelar ingen roll vad jag gör

Jag hissar gomseglet och ryter

håller mig till sanningen men skryter

Jag har provat olika hav

jag motsvarar de flestas krav

Jag sätter tydliga gränser

uppvisar lämpliga kompetenser

Fiskar lite överallt

fan vad det är kallt

Inget napp inget hugg trots massor av krokar

det är inte bara mustaschen som slokar

 




Fri vers (Fri form) av Berra Bäver
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-11 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver