Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik piano instrumental


vintersömn

 

 

 

 

 

 

 

 

stilla frusen

liten

här

i livets nav

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

utan att veta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hjärtat bränner, slår

säger

du lever ju

ändå

 

 

 

 

sluta att tveka

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-02 20:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innlyssnan
där monolog
blir till
dialog
2013-03-03

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-03-03

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-03-03

  Ulf D VIP
Extra spännande blev titeln i bokstävernas bleka ljus, som om orden också kommer att smälta fram, klurigt.
2013-03-02

    ej medlem längre
tycker om denna..
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight