Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isabell

Isabell
är gullig, go och snäll
morgon, middag och kväll:

Tar av sina pjäxor,
läser sina läxor
och sagor om häxor.

Äter sin mat
utan tjat.

Borstar noga sina tänder
en i sänder.

Sedan är hon trött
och somnar sött
på sin sovsida,
hon flickan vars mamma
aldrig behöver lida!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 491 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-11 15:25



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja dom små liven en härlig tid att njuta .... samla kraft till tonårs tiden den är allt annat än go och lätt.
Gullig text!


2015-09-11

  Connie
Vilken söt liten text! Passar in på mitt barnbarn Emma ;)
2015-02-21

  Ponkla
Fint rimmat!
2014-02-20

  Ingrid Trolle
En mycket tänkvärd
dikt om en rar
liten flicka, vars tankar
man gärna skulle vilja
veta lite mer om.
2014-01-08

  Nina.H
Stämmer så bra in på min flicka.. :)
2013-10-16

    ej medlem längre
En sådan underbart jättegullig dikt.
Isabell påminner om mitt barnbarn -
kavat och självrådig,
rar och snäll
Vill alla väl, ingen illa.
Vår lilla Milla
2013-09-19

  Carina Bendix
Jättefin dikt om en riktig helylletjej - påminner lite om mig, hehe ;)
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck