Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alls så...

En åldrig fru känner värk stor
doktorn klämmer och säger han tror
angina på gång
en så´n tycks va´ på språng...
Men, sa hon, ska jag igen bli mor...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-11 18:33



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra
2013-02-12

  Ezmeralda VIP
Ja så kan det gå när det är språkförbistring.
2013-02-12

  Lars Hedlin
Fyndigt skaldat!
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt