Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nunna från Malmslätt

En nunna från Malmslätt
hade det inte lätt.
Ekonomin var skral
men kreativiteten genial.
Så hon började underhålla med avklätt.




Bunden vers (Limerick) av Dan Myrbeck
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-11 18:51



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja alla sätt är bra utom dom dåliga.....
2015-09-15

    ej medlem längre
Jösses, det låter ju nästan som jag. ;-)
2015-09-15

  KattenKin VIP
En nunna som hade grunna
på det här med att vara kär...
2015-04-15

    ej medlem längre
Bor ju i Lambohov..3-4 km till Malmslätt..
Adressen tack :P !?
2013-05-09

  Daniel_78 VIP
bra nunna där
2013-03-13

    Lillemor Folkmun
kan inte låta bli att skratta.. bra skrivet
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck