Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minneslucka III

Vad gör du här, hur kom du hit?
Frågorna på golvet, fallna framför mig,
nära delirium, kvider i smärta
- okänd -
kan inte vända bort, eget blod, redan glömt
raderat, biktens dödliga svärta
i frågornas dunkel
ska vi
åter gömma
tiga, glömma.




Övriga genrer av rosa
Läst 678 gånger och applåderad av 54 personer
Publicerad 2013-02-11 22:04



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den var fin
2018-08-19

  Kim VIP
Känns som ett uppror inifrån mörkret! Som i slutet ska sopas bort. Även svärtan.
2014-10-06

  aol
djup smärta, så berörande,
2013-03-24

  Eva Langrath VIP
Tycker om rytmen i dina ord som gör att man sugs in i texten.
2013-02-14

    ej medlem längre
Man rycks med, driven av fruktan och hopp samtidigt.
Rytmen som stegras till den ändas med -
2013-02-13

  Rozsi.kovacs

mycket djup, o smärta bra formulerat
2013-02-12

    ej medlem längre
fin rytm, en puls i mörka vackra melodier
2013-02-11

    Lillemor Folkmun
oj vad fin!
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

rosa