Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg - igen. (100 ord)

Jag stannar upp och ser allt på nytt. Snön faller mjukt. Min blick följer en ensam snöflinga och ser den långsamma färden från himlen ner mot marken. Lite ystert i höjden för att sedan foga sig och ta plats bland alla andra snöflingor. Tillsammans bildar de ett snötäcke och det blir tyst runt om. Himlen lyser blå av solens strålar.
Jag lyfter blicken från det vita och låter mitt ansikte känna den friska kylan, låter solens strålar ge mig energi och det harmoniska, tysta snötäcket kraft.
Så tar jag ett steg.
Och ytterligare ett.
Mer bestämt nu.

På väg.
Igen.




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 573 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-12 08:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark närvaro... en kort stund... och sedan vidare..
2013-03-18

    Birgersdotter VIP
Vackert skrivet
2013-02-16

  Lars Hedlin
Nära inpå i ett nu..vackert och bra skaldat!
2013-02-12

  Quasimodo
Ger en skön bild för livets varande, för de vägar vi vandrar!
2013-02-12

  erkki
En skön och vacker lovsång till ens barndoms vintrar. Skulle kunna vara ett embryo till ett manus. Fint!
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

leelee