Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dog av en underdos

Hon hittades på en solkig toalett

utan liv utan glöd

en tragisk knarkare som hette Jeanette

men nu är hon död

Det var inte en överdos heroin

som ändade hennes liv

en gång var hon så fin

nu en död narkoman med hiv

Kärleken fanns inte i en spruta

hon dog av en underdos

hon fick bara lida aldrig njuta

på hennes kropp ligger det nu en ros

 

 




Fri vers (Fri form) av Berra Bäver
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-12 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver