Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ketchup

- Är det ketchup på betongen?

- Nää, de e blod - välkommen te förorten!
Men snälla sjung inte den där Strandvägens Serenad.

- Jag har slutat sjunga den.

Jag tjänar miljoner
men mitt liv är bara schabloner.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-12 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck