Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten påtryckare bara...

Livet är som ett timglas
man måste vända upp pch ner
på det då och då och inte bara sitta och vänta
så det är bara att ge det en puff
ja en liten igångsättande knuff
så det blir lite rotation
för då blir det sen kanske lite stuff...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-12 16:29



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Absolut, en lite puff behöver man ibland.
Det gäller att inte sitta och dega.
Vi blir i huvudet av det sega.
2013-02-12

    ej medlem längre
en liten puff kan man behöva ibland ja..
2013-02-12

  Lars Hedlin
Yes perhaps! ;)
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt