Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans

Det spritter i fötterna. Det är dans. Vi är beskjutna

 

Men vi kränger oss fria, lindar oss blinda i

 lin och kysser oss ut ur varandra

 

Vad är det som rör sig, som spritter

och spränger, när världen

 kramar oss inåt?

 

 Detta bultande vilsna läte, denna

sprittande ström av ljus under huden?

 

Vi är beskjutna. Men det finns en pojke i

klänning som överlevt skolgården.

Han har slagit hål i världen.

 

Vi kan leva där.

 

 

 

 

 




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 443 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-13 00:32



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Fantastiskt fint avslut som vänder och påbörjar något nytt.
2013-02-13

  smultronbergen VIP

instämmer med nedan. Världen
beskjuter de dansande men kramar
inåt. Vi kysser oss ur varandra. Ja
det gör vi oftast. Lär oss vara i
världen via andras kyssar och så
pojken i klänning. Där fastnar jag
känner. Jag ser en annorlunda pojke
mobbad, utanför måhända som hittat
meningen för eget liv. Sin punkt och
spränger livet för sin egen rätt.

Fint.
2013-02-13

  Pärlemor
Välkomponerat!
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin