Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Niba är vacker

rymdforskarna:

en ny stjärna funnen,
kan lösas upp av sin egen rotationskraft

niba

tack
niba är vacker
hon säger din tid

se mot himlen
nedanför lilla björn
tindrar guld, koboltblå

vänd dig mot henne
hon kan hitta dina gömda tankar
om du sänker din blick

i natten, på bakgård
röken från cigarett ringlar mot skyn
det kobolt blå ljuset
i kalla snön vandrar min klara tanke
det raspiga ljudet
guldet träffar min hjärna


niba är där
polstjärnan förälskar sig i henne
niba är där
hon drar ljuset längs din panna
kastar din skugga i snön


dagtid lyser mina ögon
vill vidröra

tanken

hos natten

hon var där
innan ni kom














Fri vers av mikrostoft
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-13 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikrostoft