Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rider fram utan häst och vagn ännu...

Att råka ut för en sådan människa är som att trilla
som bara följer bokstav ej ser att personer kan fara illa
med regler som sitt stöd
tar ej till sig en annans nöd
en sådan Paragrafryttare skulle man kunna grilla




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-13 09:30



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej. Så Sant Så.
Paragrafryttare
Gör Ingen Nytta
EJ Hjälper
BARA Skälper.
I.Åberg
2013-02-14

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt