Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av Många Stigar

Förgrena dig
mitt älskade träd
trampa dina stigar

Iaktta

Minnena

Erfarenheterna

Och släng bort dom.




Fri vers av ~UrTjur~
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-13 12:29



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
denna
tycker jag mycket om
2013-02-15

  IsabelTarberg
Mycket vackert
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~