Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nunna från ?

Det var en nunna från ... det hade hon glömt
för så många bägare hade hon tömt.
Abbedissan fann henne sitta och sucka
över denna minneslucka.
Men det var bara något hon drömt.




Bunden vers (Limerick) av Dan Myrbeck
Läst 383 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-13 15:35



Bookmark and Share


  Ponkla
Riktigt bra!
2014-02-20

  Mona J.
limerickar är så roligt! härlig början :)
2013-11-28

    ej medlem längre
Kanske klosterbrännvin från Vadstena?
2013-10-06

  Connie
Bra, skrivet! Ja där ser du, nu har du fått mig intresserad av att skriva limerick också ;)
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck