Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

facerape



du sa säkert något viktigt
men jag såg bara ditt variga sår på hakan

doften av ointressant slog emot mig
med sån kraft att jag vände mig om och gick

men jag vände mig om efter ett tag
ropade


KÖP EN SPEGEL FÖR FAN!







Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-13 17:16



Bookmark and Share


  tom boreland
om den inte spricker
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP