Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7/24

 

så mycket det ryms
på en enda dag,
en enda av veckans sju
så mycket mer
än tjugofyra timmar

 

2013-02-13  23:33

 




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-13 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin dikt inlagd på ett tillika fantastiskt datum samt klockslag!
2013-02-14

    ADI Nehlin
så sant..fint skrivet
2013-02-14

  TrollTörnTrappan VIP
En sådan fantastisk dag vill man få lite närmare återgiven... Fast jag vet, det tar ju en hel del tid att berätta :)
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP