Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag för längtan

Jag låter dig vara
mitt sätt att visa min kärlek
Men tro inte att jag kan låta bli
att tänka på dig




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-14 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette