Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 116 (Tänk om...)

Tänk om Astrologin stämmer

Att Astrologerna har rätt

 

Tänk om Gud finns

Att Gud har ett finger med i allt

 

Tänk om Reinkarnation finns

Att vi återföds med intjänad karma

 

Tänk om Jorden bara är en tårtsmula

I det kosmiska caféets glasdisk

 

Tänk om vårt klimat är en ren bagatell

I det stora hela inte värt en apell

 

Tänk om den yttersta dagen redan har passerats

Och att vårt universum blott är ett i raden

 

Tänk om

Tänk om




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-14 18:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det tål att tänka på...
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström