Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ny version, av denna http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1286888 Uppmärksammad text 2013-02-15 och 2013-02-19


Magnolian blommade osedd

Hon satt och väntade på

att livet skulle börja, solen skulle skina och mannen skulle svara.

Hon såg varken magnolian blomma, guldfiskarna simma, eller möjligheterna i livet

Hon såg åt ett annat håll




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 660 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-02-14 20:28



Bookmark and Share


  Knådan
Bra skrivit! Du har fångat det här med att upptäcka det som finns framför en.
2013-02-19

    Doll
Oj, den kändes. Gick rakt in, så det är väl dags att sluta vänta nu. Tack!
2013-02-17

    Birgersdotter VIP
Väldigt bra om att inte se det fina som finns just nu
2013-02-15

  Jordgubbsodlare
Jag tycker att den här versionen blev bättre, lite friare. Gillar verkligen titeln!
2013-02-14

  Eva Langrath VIP
Väskrivet om att inte se skogen för bara träd.
2013-02-14

  Minkki VIP
så lätt hänt - vilken fin text!
2013-02-14

  Tarantaran
Fint skrivet..! Har inte läst
den tidigare versionen men
den här är vacker och
tankeväckande..
2013-02-14

  walborg
Otroligt fin text - tänker särskilt på en vän
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind