Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss andas varandra




Jag talar gärna om vädret,
om poker, om aktiekurserna,
avhandlar Clas Ohlsons
nya katalog med entusiasm ~

bara vi också talar innerligt.

Vi behöver inte ha
djup~psykoanalys
varje gång vi pratar.

Men låt oss beröra varandra
och andas det väsentliga.

Låt oss beröra det väsentliga,
andas varandra.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-02-15 12:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja det låter fint..
2013-02-21

    dreamoflife
Absolut fin!
2013-02-19

  Dandelion
Nu ler jag...
..på fönstret
2013-02-16

  karenina VIP
mycket fin kombination av ord och bild, att mötas och kommunicera i och med varandra och det som är viktigt och inte bara kring oväsentligt
2013-02-16

  Osvalds_Dotter VIP
Kommunikatin på flera nivåer,,
som näring för själven.
Bra text!
2013-02-16

  Bo Himmelsbåge
Väl talat! Låt oss andas varandra!
2013-02-15

  Jordgubbsodlare
Fin text! Antar att du utgår från att nämnda parter borstat tänderna? ;)
2013-02-15

  bittemi VIP
Tycker mycket om den här texten!
2013-02-15

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP