Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 feb 2013 svar till en kommentar på min text "det folk som inte känner Djävulen"


att ta ansvar för Djävulen

Jo men visst har vi ansvar för Djävulen. Ansvar för vad som görs med oss, i oss och genom oss. Ansvar för det vi underlåter att göra och för det vi underlåter att stoppa, när vi hade makt att hindra Djävulens gärningar.
Och främst av allt har vi ansvar för hur vi väljer - vilken sida, vilken väg och vilket förhållningssätt.
Och jag är övertygad om att det absoluta goda i denna värld såväl som det djupast onda är personligt. Fråga dårarna, barnen, helgonen...




Övriga genrer (Essä/Recension) av näver de anima
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-15 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima