Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samsara

 

ser du fåglarna
flyger de inte högre nu
som längtar de uppåt
som luft under
vinge
det dalar ett dun
som plötsligt tog fart igen
upp över kammen på
ett berg
känner du kroppens linje
bredvid kroppens linje den
som möter
där nära bredvid i det sakta
maket och en arm över
en arm runt en höft
mot en höft längs ett bröst
längs en stuss mot
en
och så famlar jag med blicken
och så fumlar jag med rösten
och så tumlar jag
och det dalar ett dun mot
marken och lyfter
åter

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-02-15 14:28



Bookmark and Share


  svernbygrabben
den svänger

2013-02-27

  Harriet Gullin VIP
Fin suggestiv text!
2013-02-16

    Birgersdotter VIP
Njutbart fint och gungande
2013-02-16

    ej medlem längre
Jag njuter dina ord och låter mig gungas med rad efter rad.
2013-02-15

    ej medlem längre
Mycket välkomponerad på flera olika plan! Applåder!
2013-02-15

    ej medlem längre
jag fumlar också, obegripligt fumlande. som taget ur ett ögonblick - en stillbild.
2013-02-15

  Gunnar Hilén VIP
Ja ! "Fumlar med rösten" gillar jag skarpt, halsstarrig som man kan bli.
2013-02-15

  Stefan Albrektsson
Vackert vilsamt! Jag gillar -mlar-ljuden som vaggar så stillsamt.
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP