Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånad kropp från Gud

Gud finns i allt levande
Vi är alla en del av guds kropp
Han lånar ut den till oss
Vi ska vårda den väl
Vi ska även vårda andra av Guds kropp väl

Målet att alla ska få kärleken
Att alla ska få må bra
På lika vilkor
Männsikor, djur, växter och vatten
Alla är vi ett, av Guds kropp

Alla känslor är lånade från dej
Men vi ska alla åter vandra mot dej
och bli ett
Det är vårat mål så länge, ska vi vårda varann.

Du dömmer inte, du låter oss välja själva
Du står tryggt och låter oss handla
Misshandla varann och oss själva
För att någon gång lära oss ta i mot
Det största och det är kärleken




Bunden vers av filosofmamman
Läst 250 gånger
Publicerad 2013-02-15 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofmamman
filosofmamman