Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ni två

Det kunde aldrig bli ni två

du och livet

du ville en sak livet något annat

nu har dina klockorna stannat

alltför tidigt

livet går vidare

men bara tillsvidare

för oss andra




Fri vers (Fri form) av Berra Bäver
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-16 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver