Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva på hoppet...

En kvinna talar ivrigt om ett tänkt kuttrasju.
En vän sa -Har du inte kommit över honom ännu?
Förargad hon svara
tillbaka så här bara:
-Jag har ju inte ens varit under honom än hörrö du...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-16 10:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Den som lever får väl kanske se!
2013-02-17

  Tarantaran
Kul lördagstext!

Tänkte på titeln...
tänk dig att vara
under hoppet..
hur mycket väger
det..är det lätt? :)
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt