Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diamanter repar alla andra ämnen.

en smäll på käften
och sen är det bra

(det borde ta slut nu

jag borde tappa allt mod
och stiga åt sidan)

men jag samlar allt
liksom slår tillbaka

i en genomskinlig
diamant-sekund
står allting still

sen faller domen




Fri vers av Tofan
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-02-21 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tofan
Tofan