Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du söker mig

On du söker mig i natten

väntar jag dig

 

Om du går före på en solljus strand

söker jag upp dig

 

Om du gråter tysta tårar i ditt inre

ska jag torka dem med mitt hjärtas varsamma hand

 

För det är inte bättre än det är

och det blir inte bättre än det blir

Men om vi söker upp varandras ensamheter

och fyller dem med ljus

har vi vunnit allt

 




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 390 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-02-16 14:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert slut.
2013-03-12

    ej medlem längre
Ty cker mycket om...trösterik och innerlig
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus