Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett negativ mot näthinnan

 

Säger alltid jag inget ser men jag ser

i snapshots, som att när jag är väl är där
här
faktiskt registrerar etsar det permanent stillbild jag kommer alltid
minnas

exakt
din blick den bråkdels sekund du tänder, rovdjurs blick glimmar fokus
erar mig. Exakt vinkel på tand över annan. Exakt
kurva på överläpp. Örsnibb. Bröstkorg armar bakhuvud mage allt.

Jag kan när som helst ta fram bilden av
dig framför mig i mjukt sken ser ner
begär
känna värmen stråla från dina händer på mitt huvud, fingrar som ömt följer

hakans rundning, smeker läppens linje och jag ser

skuggornas lek mot din hals när du böjer huvudet bakåt i njutning
jag ger.

 

 

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-16 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3