Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående debatten om hästkött i produkter med lasagne.


LASAGNE - NÅGOT I HÄSTVÄG!

Jag åt lasagne igår.
Käka upp allt med hull och hår.
Och jag kan med bevis belägga,
att den var så färsk så den gnägga.

På restaurangen:
Vår lasagne har haft en galopperande åtgång idag. Den är helt stut.
Men det manar till eftertanke, då man som lasagnegourmet bör vara hovsam,
om man vill sitta säkert i sadeln.

Gormsen




Fri vers av Gormsen
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-16 17:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kan ha hästkött på mackor. Varför kan man då inte ha det i lasagnen?

2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen