Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrande

Du var ett barn en gång
Sedan blev du man
Du ville revoltera
Inte vara fast

Du kramade ur hela essensen av livet
till dess slut

Som ett skal, utan kött på benen

Tillbaka till evigheten




Fri vers (Fri form) av Ewa Åkerlind
Läst 487 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-20 13:18



Bookmark and Share


  walborg
En poetisk bild av ett liv enligt principen allt eller inget nu ...?
2014-02-16

  aol
starkt berörande skriftat vännen,
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind