Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förbannelse


Utan internet
I många dagar
En förbannelse !

Jag blir galen
Precis som ett handikapp
Utan internet

Fram och tillbaka
Upp - ner med alla tankar
Utan internet

Kan inte kontakta
Maila voipa eller skypa
Utan internet

Kan inte ta ut
Adressen att skicka paket
På hittapunktse


Utan internet
Kan inte hitta recept
På kefir bröd

Utan internet
Grejer med photoshop
Skriver ut bilder

Tv4 play
Funkar inte med slingbox
Utan internet

Internet kaffe
Kan inte sitta länge
Lätt blir förstörd

Sker ett samtal
Med telefon leverantör
De lovar att komma

I tre dagar
Kommer ingen människa
Från leverantören

Man kanske mår bra
Som förut innan internet
Hade uppfunnits





Bunden vers (Haiku) av Haiau
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-17 02:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hur klarade man sej innan internet fanns...känner frustrationen i orden...
2013-02-17

    ej medlem längre
det verkar ha haft en bra inverkan på kreativiteten. stroferna 3 och 6 är mina favoriter. roligt!
2013-02-17

  Stefan Albrektsson
Ja, det är bra att vara unplugged under långa stunder från det binära monstret.
2013-02-17

    lenakarin
Tankeveckande! Men före internet klarade vi oss bra..
Kanske rentav lyckligare för att leta efter recept på kefirbröd innebar då möten. Telefon? Biblioteket? Hos grannen?
Kanske internet gör oss mer oberoende av andra men därmed.. ensammare?
2013-02-17

    ej medlem längre
Det kanske är dags att träna på dagar utan internet,för förr eller senare händer det.
2013-02-17

  SatansSon VIP
Ja, man kanske boprde vila några dar från internet. farsan tog med sig datorn till ´grand canaria. där förstördes den av åska..
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau