Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan där inne


det finns en kvinna där inne
är hungrig
vill ha saft
det finns en kvinna där inne
är törstig
vill ha äpple
det finns en kvinna där inne
hon ger mig
saft
äpple




Fri vers av mikrostoft
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-17 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Cool!
2013-02-17

  SatansSon VIP
den tycker jag var häftig
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

mikrostoft