Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi ställer allt högre krav på vår vardagsteknik. Googles nya glasögon spås blicka in i framtiden.


Upp & avkopplad - limerick

 


Mobilsäljarn ifrån Odessa
till prästen sa – Sluta att stressa
Med dagens teknik
kan du i praktik
vid köksbordet sitta och mässa




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-02-17 13:01



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
haha ja varför inte!kul da!!
2013-02-22

  Schizooliza
Haha... Eunderbaar!:)
2013-02-22

  © anakreon VIP
Eller t o m i sänghalmen!
Calle
fnissar upproriskt
2013-02-22

  RitaBrunner
Det mesta kan ju göras vid köksbordet nuförtiden! ;)
Tidstypiskt härlig limerick!
2013-02-22

  agneta pichler
suvären.. *ler*


2013-02-22

  tom boreland
den hade den gamlr prosten Muhl i Värö
försmling tagit till sitt hjärta
2013-02-17

  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha! Perfekt!
2013-02-17

  Ingela Svenson VIP
ha!
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP