Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt utan hästkraft....

På gravid kvinna från Nanchang
spark förs från magen som en volang
Vän sa, är det tös...
Spark gör mig ju nervös...
För du har väl ej ätit lasagne... .. .




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-17 13:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skojsigt skriven! ;)
2013-02-17

  Daniel_78 VIP
En limerick som skor sig på veckans nyheter :)
Bra!
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt