Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leken har ingen ålder...

Min dotters svärfar byggde på sin tomt en lekstuga.
Folk som gick förbi de stannade alla till och frågade:
-Ska du bygga en gäststuga?
-Nej det skall bli en lekstuga!
-En lekstuga! Så hög! Du har gjort den för hög!
Så skall väl inte en lekstuga se ut! Du som är
snickare vet väl bättre än så! Barn är ju små!
-Jo jag har byggt den även för mig...
-Lekstugan????
-Ja, så jag också kommer in!
-Vad skall du göra där?
-Leka!
-Ska du som är så gammal börja leka nu?????
-Just det leka! För jag har den förmånen
att barnbarnen när de kommer till mig
vill de ibland ha med sig mig i sin lek...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-17 14:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En härlig text som man blir glad av...
2013-02-19

  Ezmeralda VIP
Verkligen en skön farfar som leker med sina barnbarn.
Härligt för barnen att komma dit och veta att farfar
ställer upp.
2013-02-18

  Eva Helene VIP
Det är synd om dem som inte tar vara på möjligheten att leka. :)
2013-02-18

  Keijo Korkea-aho
Självklart ska man leka
2013-02-18

  Christine Sabel
Underbart
2013-02-17

  Lars Hedlin
Skoj och glädje i denna
2013-02-17

  filosofian
glädjefyllt!
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt