Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You could make a diffrent!

If you had the power in your hand
How would you rule?

If you could make a different
What would you do?

I belive you can!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-17 15:41



Bookmark and Share


  Magica VIP
Denna text ihop med bilden var konstnärlig, obehaglig men bra!
2013-02-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Visst! Om hjärtat är på rätt plats...
2013-02-17

  Angel of love
Oj den här måste jag tänka på :))
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin