Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Information


Lagens långa arm


På fyra fötter

Två par flip-flop

Två motorcykelhjälmar

Ett internationellt körkort

Försäkring och skattelapp



Polis stopp

Vid en trafikkontroll

Allt är perfekt

"It's O.K? Can we go now ?"

"It's not O.K sir "



Två hundra bath

i böter

utan kvitto

"Sorry Sir !

You have no shoes"



Vi betalar

till lagens långa arm.




Fri vers av Haiau
Läst 466 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-18 07:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"You have no shoes"
:)
2013-02-18

    lenakarin
Och kan handla om det lätta, det levande,styällt mot dem som inte lever utan istället åker motorcykel genom livet på regler och förbud.
Bra text!
2013-02-18

  Keijo Korkea-aho
Bra jag ska betala 2400 kr för tung högerfot borde ha haft lätta flip flop
2013-02-18

  Stefan Albrektsson
Vad fint du berättar denna händelse!
Och bilden av hur de "skolösa fötterna" får betala till "lagens långa arm" kan ju tolkas större än just denna ögonblicksbild. Applåd!
2013-02-18

    ej medlem längre
Det var inte rolig resa
2013-02-18

  SatansSon VIP
Det är många som inte lyder trafikreglerna.jag har åkt dit två ggr.
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau