Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans blå blomma.


Nu vill jag att det snart blir vår
det är sollängtan i vart snår

blommor ner i jorden har nu knopp
längtar så få komma upp

fåglar klarar så sin strupe
vill förgylla oss med sång

väntar suktar längtar här
känner mig så kär

vill ha vår vill ha sol
vill bli kysst i vår berså

längtans blomma den är blå
nu vill jag att det snart blir vår

Av Skogsfen.






Fri vers av Skogsfen.
Läst 613 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-18 09:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja längtans blomma är nog blå...fint
2013-02-24

  Palett
Fina rader om längtan !!
2013-02-24

  Bo Himmelsbåge
Ja, vårens längtande blå blomma har vi alla! Underbart! kram Bosse
2013-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Om vi längtar tillräckligt stark, så kommer den nog snart...
2013-02-18

    ej medlem längre
Din fint formulerade längtan lyser!
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.