Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min debut som nätpoet

En nätpoet skriver dikter om olika sorters nät.
Jag har hört att det skall vara mycket känslor
i dikter, både glädje och sorg. Och det var det
i min debutdikt - jag citerar:

"Jag köpte ett fisknät.

Priset var kanonfint
så jag blev superglad.

Men kvalitén var kanondålig
så jag blev superledsen.

Får dom göra så här?"

Jag kände mig väldigt förväntansfull när jag
tryckte på "Publicera". Sedan väntade jag.
Och väntade .....

Det jag förgäves väntade på var kommentaren
"Tack, nu slipper vi leta!" undertecknat Svenska
Akademien.

Vad beror det här på?
Datorstrul, vård av sjukt barn, ... ?




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-18 18:14



Bookmark and Share


  Connie
Det går att sätta filter på nätet, kineserna klarar det ju. Förstör nätet och du förstör spindeln.
2015-01-13

    ej medlem längre
Kanske vikarier som inte lärt sig hur nätet fungerar?
:)
2013-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck