Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU!

DU!
*
Med ben så vackra, Du får mig att vackla!
Ja, med dina kindben, tvättar Du mig ren!
Dina ögon ger mig klara budskap om ditt hjärta!
Din kropp får mig stumm av förundran, kära Du!
Men Dina tankar, det är det som får
mitt hjärta att banka!
För Kärleken!
*
Dan




Fri vers av DanSan
Läst 5099 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2006-02-22 00:41



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Underbart att få läsa. Glatt och värmande med en liten erotisk toutch av köttets lustar
2012-11-18

  PPQ
Tjusigt Dan.. En klassiker....:)
2011-12-05

  Cosmic Johanna
vackert och imponerande många som läst denna

måste vara i rekordlaget.

Applåder!
2009-02-06

  Last Word Spoken
Snart 4000 läsningar, jag är stolt över dig vännen!

Fin denna dikten, värd en bukett med stjärnor.

"Men dina tankar, det är det som får mitt hjärta
att banka", mmm fin den!
2006-02-25

  Amy (F)
JAG !? :)
2006-02-23

  Bodil Sandberg VIP
Käre Dan...det finns ingen måtta på ditt kärleksöverflöd.....hjärtat bankar...så det hörs ända hit....du måste lugna ner dig....hehe
2006-02-22

  DanSan
Ja, detta är skrivit till henne med stort *L*!
Det är nu bara upp till henne att att ge
sitt medgivande! Så vi kan gå vidare!!!
Dan
2006-02-22

  Pulsatilla
Grattis, Dan!!!
Sååå oändligt vackert!!!
2006-02-22

  Last Word Spoken
Ja, så fint!

En bukett med stjärnor från mig ock

***************************

väldigt fint!
2006-02-22

  * Ammi *
Kärleken är stor!
Länge leve bagarmärta ha ha
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan