Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undangömd

Vårsolens låga strålar
avslöjar obarmhärtigt
allt som finns i dess väg

Putsar och fejar
polerar och dammar
röjer bort spåren

Plockar och sorterar
värderar och minns
söker ordning och reda

I pärlorna som ligger framme
skimrar strålarna vackert
med regnbågens alla färger

Vill spara skimret
vill känna lystern
men gömmer undan dem i asken.




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-18 21:53



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Skimrar i ditt hjärta
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson