Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haverdalsmjukt


Jag lägger en sommar i handen
Salt och tång och doften av sand
Vita väggars värme
och ett hav av blommor där emellan
Jag lägger en sommar i hjärtat
Där jag var sandbarnet och indianen
Jordgubbstjuven och sjöjungfrun
Jag lägger en sommar tätt intill
Där det fanns dagar att nästan andas riktigt
Och där havet aldrig tog slut




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 374 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-02-18 23:03



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
En doft av sommar
sprider sig bland dina ord
Tack
2013-02-25

  Elias N. Lockne
Oj oj oj! Underbart skriven!
2013-02-25

    Billy Andersson
Jag har en vän som heter hafverdal i efternamn :D
2013-02-20

  Stefan Albrektsson
Så vackert, så somrigt lätt, och med igenkännigsfaktor 100.
Mycket, mycket fint - och att ha varit dessa gestalter: sandbarnet, indianen, jordgubbstjuven, sjöjungfrun är berikande (för nog finns de kvar där? Som årsringarna i ett träd?!?)
2013-02-19

  Katinka VIP
Jag värmer mig med den här dikten. Fin, längtar sommar och värme.
2013-02-19

  Tarantaran
väldigt vackra bilder
doft av tång och
jordgubbar..
sommarvärme..
2013-02-18

  poetryGirl
fin poesi
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP