Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tillvaro var grå, men Du...




Min tillvaro var grå

Men Du fick min kuk att stå

Himlen är blå

Du är så god

Du ger mej mod



Du står där så cool

i din nya snygga kjol

och strålar som en sol




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-19 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP