Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(aforism)


En perfekt primat

Den perfekta människan,hur är den beskaffad
om inte den utan tunga och analöppning.
                                                 Sten Wiking




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 559 gånger
Publicerad 2013-03-16 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP