Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag menar inte allt

Jag menar inte allt
jag skriver
Men jag har ett meddelande i allt
jag skriver

Jag skriver i bilder karikatyrer
om vad som komma skall
Om vad som kan hända
och har hänt

Ingenting är definitivt
förrän jag skrivit min sista rad
För när jag gjort det
har jag slutat hoppas

Och hoppet
är det sista som överger mig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-19 18:49



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Kunde inte sagt det bättre själv!
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP