Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avsked


Bränder

bränderna
vi startade
aldrig kunde styra

alibin
för avsked
försoningens
bittersöta
bäsk

lättare
älska
på avstånd
uppmålade bilder
projicerade
speglingar

torvbränders
destruerande natur
oanad




Fri vers av lenakarin
Läst 331 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-19 20:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag sänder en röksignal till dig :)
2013-02-27

  Lena Själsöga Keijser
ser ordet avsked öppnas
av
sked
sked av

skedar kan vara så mycket

dina ord andas djupsannhets insikt
2013-02-25

  Haiau
Sorgligt, vackert dikt !
Även situationen är
"aldrig kunde styra"
2013-02-20

    ej medlem längre
berörande och vacker..
2013-02-19

  surface to air
"..torvbränders
destruerande natur
oanad"

Åh vad jag tycker om din text! Berörande

2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin