Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ kom igen nu alla MÄNNISKOR (inkl jag själv) det är jävligt HÖG TID att VAKNA FULLT UT!!


Det är dags för det SANNA LIVETS UPPROR!

Det är dags att vi VAKNAR och känner vår mest OERHÖRDA KÄRLEK!

För det är hög tid att FÖRÄNDRA världen och LÄKA JORDEN och oss!

Vi är förmodligen URTIDSMÄNNISKOR och framtiden är havande med LJUS!

Detta livet kanske är VÅRT ENDA LIV så det är DAGS att ÄLSKA FULLT UT!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-19 20:38



Bookmark and Share


  Connie
Yes, våga vara annorlunda, älska varandra!
2014-03-21

  Johan Bergstjärna VIP
Rebecka

Vad menar du med "den där typen av kärlek"? Jag menar den KÄRLEK som gör MIRAKEL!

2013-02-19

    ej medlem längre
Fast den där typen av kärlek har väl aldrig räddat en enda åkerlapp? Inte mig heller.
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP