Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
levande jag..?


Hoppande hjärta, hoppande slag

Hoppande hjärta

Slitande slag

Tvekande tår

Hatande dag

 

Livet är för enkelt
för att levas
det måste tuktas
till våldsamhet
hatas till förakt så
att ljuset når längre

 

Lekande sorg

Sovande ork

Skrattande smärta

Rivande jag

 

Sinnen förkolnas i
brännande skratt
men leenden orkar
ändå slipas vassa
under snyftningarnas
hårda hällregn

 

Smekande mord

Hettande ångest

Kyliga lycka

Frusen natt

 

För mycket för lite
för alltid och vem
ska kunna gräva
när allt som finns är
ogenomtränglig svärta
där allt skimmrar vitt

 

Hatande tår

Tvekande dag

Slitande hjärta

Hoppande slag




Fri vers (Fri form) av sockerspöket
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-19 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket