Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 augusti, Mendelssohn Violin Concerto, 5 augusti, Tystnad, Tchaikovskys patetiska symfoni


Vattenångan

Och jag ser dessa som slutat sväva och sjunga.
Istället följer de tidens gudar,
sången bytte de mot prat
och flykten byttes mot denna mastodonta följsamhet
Som om skaran av dina 'followers' betyder allt!

Vattenångan dallrar i kruset.
De ville upp men föll istället offer
för törsten, makten - hungern.
---




Fri vers av näver de anima
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-04 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima